سفارش تبلیغ
صبا ویژن
صفحه اصلی پیام‌رسان پارسی بلاگ پست الکترونیک درباره اوقات شرعی

93/2/17
5:25 ع

دکترجلیلی

برای شناختن فرد اصلح باید به دنبال ملاک های فرد اصلح باشیم . آن ملاک ها را چه کسی باید بدهد ؟ کسی که باید خصوصیات زیر را داشته باشد :

عادل باشد ، عالم باشد ، به اوضاع سیاسی داخل و خارج از کشور آگاه و مسلط باشد، صدق باشد و ... . این همه خصوصیات در یک نفر و آن هم ولی فقیه جمع است . ولی فقیه کسی است که به عدالت و علمش شکی نداریم و مطمئن هستیم که به فکر ما و نظام اسلامی است . بنده بعنوان یک ایرانی ملاک های رئیس جمهور خودم را از فرمایشات امام خامنه ای می گیرم .

شاخص‌های نامزد اصلح برای ریاست جمهوری یازدهم از دیدگاه امام خامنه ای

هر کسى که در خود صلاحیتى احساس میکند و کار اجرائى بلد است ، مى‌آید و خود را در معرض انتخاب مردم میگذارد . اداره‌ى مملکت و کار اجرائى ، کار کوچکى نیست . کارهاى بزرگ و بارهاى سنگینى بر دوش مجریان سطوح بالاست . ممکن است کسانى که در سطوح دیگرى کار میکنند ، ابعاد این سنگینى را هم بعضاً تشخیص ندهند که چقدر این بار سنگین است . آن کسانى که وارد میدان میشوند، باید کسانى باشند که در خود توانائىِ کشیدن این بار را بیابند . (19/10/91)

نقاط قوت امروز را منهای نقاط ضعف موجود داشته باشد

این را همه بدانند که آنچه ما برای رئیس‌جمهور آینده نیاز داریم ، عبارت است از امتیازاتی که امروز وجود دارد ، منهای ضعفهائی که وجود دارد . این را همه توجه کنند ؛ رئیس‌جمهورِ هر دوره‌ای باید امتیازات کسبی و ممکن‌‌الحصول رئیس‌جمهور قبلی را داشته باشد، ضعفهای او را نداشته باشد . هر کسی بالاخره نقاط قوّتی دارد و نقاط ضعفی دارد . (01/01/92)

توانایی مدیریت اجرائی کشور را داشته باشد

ما عرض کردیم سلائق مختلف و هر کسى که احساس میکند توانائى دارد ، بیاید وسط میدان ؛ توده‌ى مردم و جمعیت عظیمِ ده‌ها میلیونى ملت هم ان‌شاءاللَّه وارد میدان خواهند شد ؛ اما در محاسبه ، آن کسانى که داوطلب میشوند ، اشتباه نکنند ؛ بدانند مدیریت اجرائى کشور یعنى چه . نه در ارزیابىِ نیازى که کشور به یک قدرت اجرائى دارد ، اشتباه کنند ، نه در ارزیابى توانِ خودشان اشتباه کنند. اگر چنانچه ارزیابى درستى انجام دادند ، بیایند توى میدان ؛ ملت هم نگاه میکند، انتخاب میکند .  (7/2/92)

معتقد به قانون اساسی و دارای روحیه مقاوم در برابر دشمنان باشد

کسانى که در رأس قوه‌ى اجرائى قرار میگیرند ، باید کسانى باشند که در مقابل فشارهاى دشمنان مقاوم باشند ؛ زود نترسند ، زود از میدان خارج نشوند ؛ این یکى از شرطهاى لازم است .  (7/2/92)

با برنامه ،  باتدبیر و باحکمت باشد

انسانهاى با تدبیرى باشند، با حکمت باشند . ما در سیاست خارجى گفتیم « عزت و حکمت و مصلحت » ؛ در اداره‌ى کشور هم همین جور است ، در مسائل داخلى هم همین جور است ، در اقتصاد هم همین جور است ؛ باید با برنامه ، با حکمت ، با تدبیر ، با نگاه بلندمدت و همه‌جانبه ، با یک هندسه‌ى صحیح کارها را مشاهده کنند ، نگاه کنند ، وارد میدان شوند .  (7/2/92)
سیاست‌های اقتصاد مقاومتی داشته باشد

روزمرّه فکر کردن در مسائل اقتصادى ، مضر است ؛ تغییر سیاستهاى اقتصادى به طور دائم ، مضر است - در همه‌ى بخشها ، بخصوص در اقتصاد - تکیه کردن بر نظرات غیر کارشناسى ، مضر است ؛ اعتماد کردن به شیوه‌هاى تزریقىِ اقتصادهاى تحمیلى شرق و غرب ، مضر است . سیاستهاى اقتصاد باید سیاست‌هاى  « اقتصاد مقاومتى »  باشد - یک اقتصاد مقاوم - باید اقتصادى باشد که در ساخت درونىِ خود مقاوم باشد ، بتواند ایستادگى کند ؛ با تغییرات گوناگون در این گوشه‌ى دنیا ، آن گوشه‌ى دنیا متلاطم نشود ؛ این چیزها لازم است . رئیس جمهورى که میخواهد این کشور بزرگ را اداره کند، این راه پرافتخار را به کمک مردم و براى مردم طى کند ، باید اینچنین خصوصیاتى داشته باشد .  (7/2/92)

مهذب به اخلاق باشد ،  به حاشیه‌ها نپردازد و وعده بی‌مبنا ندهد

باید تهذیب اخلاقى داشته باشد ؛ نپرداختن به حواشى . اینها چیزهاى لازمى است.  بنده توصیه‌ام به همه‌ى دولتها همیشه همین بوده است . میدانید من از دولتها و از رؤساى جمهور در طول این سالهاى متمادى همواره حمایت کردم ؛ توصیه هم کردم ، در موارد متعدد و زیادى از آنها توضیح هم خواستم . تکیه این بوده است که براى مردم هزینه درست نکنند ، مشکل درست نکنند ، دغدغه‌آفرینى نکنند ، مردم را دچار تشویش و نگرانى نکنند (7/2/92)

کارى ،  مردمى ، مقاوم ، ارزشى ، باتدبیر و قانون‌مدار باشد و درد مردم را حس کند

رئیس جمهور ، هم باید کارى باشد ،  هم باید مردمى باشد ، هم باید مقاوم باشد ، هم باید ارزشى باشد ، هم باید باتدبیر باشد ، هم باید پابند به قوانین و مقررات باشد - مجرى قانون است - هم باید درد مردم را احساس کند ،  هم باید طبقات مختلف مردم را ببیند ؛ اینها خصوصیاتى است که در انتخاب آن کسى که ما میخواهیم کلید اجرائى کشور را به او بسپریم ، نقش دارد. (16/2/92)

انسانی شایسته ‌،  وارسته ‌، باعزمِ ، مؤمن ، انقلابى و با همت جهادى باشد

هدف ملت ایران چگونه تأمین خواهد شد ؟ با دو عامل ، این هدف تأمین میشود : یک عامل این است که انتخابات ، انتخابات گرم و پرشورى باشد ؛ افراد زیاد شرکت کنند ، مردم با شور و شوق شرکت کنند ، بیایند پاى صندوقها . دوم اینکه این انتخابات منتهى شود به انتخاب یک انسان شایسته‌ى وارسته‌ى باعزمِ مؤمنِ انقلابىِ با همت جهادى . با این دو چیز ، مقصود ملت ایران حاصل میشود .
مقصود دشمن چگونه حاصل میشود ؟ مقصود دشمن با این حاصل میشود که انتخابات اولاً سرد برگزار شود ؛ مردم بى‌رغبت باشند ، عده‌ى کمى شرکت کنند ، یک عده‌اى بگویند : آقا چرا شرکت کنیم ؟ فایده‌اش چیست ؟ ما نمیخواهیم بیائیم .  اینها دشمن را خوشحال میکند . ثانیاً نتیجه‌اى که از صندوقها بیرون مى‌آید ، نتیجه‌اى باشد که دولت را، به تبع دولت ،  ملت را به سمت وابستگى بیشتر ، به سمت تبعیت بیشتر ،  به سمت قرار گرفتن در سیاستهاى دشمنان قرار دهد ؛ دشمن این را میخواهد . ( 25/2/92)

همتش بر حفظ عزت و حرکت کشور در جهت هدفهای انقلاب باشد

کسانى سر کار بیایند که همتشان بر حفظ عزتو حرکت کشور در جهت هدفهاى انقلاب باشد. آنچه ما در این سالهاى طولانى از خیرات و برکات به دست آورده‌ایم ،  به برکت هدفهاى انقلاب بوده است ؛  هر جائى که ما کم آوردیم ،  عقب ماندیم ،  شکست خوردیم ،  به خاطر غفلت از هدفهاى انقلاب اسلامى و هدفهاى اسلامىبوده است . کسانى سر کار بیایند که مصداق: « انّ الّذین قالوا ربّنا اللّه ثمّ استقاموا »باشند ؛ اهل استقامت ، اهل ایستادگى باشند ؛ زرهى پولادین از یاد خدا و از توکل به خدا بر تن خودشان بپوشند و وارد میدان شوند.  (25/2/92)

شعارهایی بدهد که منطبق با واقعیات کشور باشد

شعارها را نگاه کنید، ببیند شعارهائى که تعیین میکنند ، چه جور شعارهائى است ؟  گاهى بعضى‌ها - البته اشتباه میکنند - براى جلب آراء ، شعارهائى میدهند که این شعارها از حدود قدرت و اختیاراتشان بیرون است ؛ اینها را مردم هوشمند ما میتوانند بشناسند ، مراقبت کنند ، دقت کنند . آنچه که براى مردم لازم است ، آنچه که فوریت بیشترى دارد ، آنچه که با واقعیات و امکانات کشور سازگار است ، آنچه که به افزایش قدرت درونى ملت مى‌انجامد ، آنها را در شعارهایشان بگنجانند ؛ این یکى از معیارها است .  (25/2/92)

ریخت‌و‌پاش و تبلیغات زیاد از اندازه نداشته باشد

رفتار داوطلبان در ریخت‌وپاش و خرج و تبلیغاتِ زیاد از اندازه‌ى لازم میتواند ماها و آحاد مردم را نسبت به آنچه که بعداً پیش خواهد آمد ، آگاه و هشیار و بیدار کند . آن کسى که یا از بیت‌المال هزینه میکند ، یا از پول مشتبه به حرامِ بعضى‌ها استفاده میکند ،  نمیتواند اطمینان مردم را جلب کند؛ به این چیزها خیلى باید توجه کرد.  (6/3/92)

در پایان : بنده تمام این ملاک هایی که امام خامنه ای بیان کردند را در یک قالب و یک فرد بعنوان دکتر جلیلی یافتم . ممکن است برخی خصوصیت ها را دیگر کاندیداهای محترم داشته باشند ، اما تمام این خصوصیات را در آقای دکتر جلیلی یافتم .

پ . ن : برای تطبیق تمام این ملاک ها بر آقای جلیلی حاضر هستم با هر شخصی بحثی منطقی داشته باشم .



ترجمه از وردپرس به پارسی بلاگ توسط تیم پارسی بلاگ